Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

Internern beleid

Waarden en handelen

Weltbett® heeft op alle gebieden van het bedrijf de meest veeleisende doelen geformuleerd en voert deze systematisch uit. Niet alleen sinds gisteren, maar door continu te werken gedurende tientallen jaren, in ons moederbedrijf en in de hele toeleveringsketen, van de bronnen van onze grondstoffen tot de levering van onze producten.

Een signaal naar de markt.

Vrij van schadelijke chemicaliën

De wereld van vandaag lijkt soms uit de hand te lopen - termen als "common sense", "the good guys", "Hanseatic" gedrag en de woorden van mensen verwijzen niet langer naar algemeen geldende waarden in een geglobaliseerde wereld: we begrijpen dat we in een geglobaliseerde wereld explicieter dan ooit moeten beschrijven wat we doen.


Zoals branche-experts, als ondernemers en als moeders en vaders, is het voor ons allemaal een persoonlijke motivatie om ons als een goed mens te gedragen, zelfs als bedrijf. Wij zijn vastbesloten om door middel van ons dagelijks werk transparante producten, processen en kwaliteitsnormen te creëren. Onze kennis en normen zijn voortdurend in ontwikkeling, we leren elke dag iets bij en we proberen elke dag een beetje ambitieuzer en goed te zijn.


We hebben dit in detail gedocumenteerd in onze hieronder vermelde richtlijnen voor bedrijfsbeheer - transparantie en kwaliteit zijn geen toeval, maar het resultaat van de waarden en richtlijnen die ons dagelijks werk bepalen. Onze ambities omvatten ook de nieuwe manieren van werken - online - en de "privacy" die nu vereist is. Zowel ons privacybeleid als onze corporate governance zijn een integraal onderdeel van onze voorwaarden, die ook in de footer van deze website zijn gelinkt.


Als de meest innovatieve dochteronderneming van de Europese marktleider van natuurlijk gevulde beddengoed is Weltbett® een pionier in de beschrijving van onze waarden en acties met haar groepsbrede principes "Waarden en handel ", "Chemiebeleid", "Duurzaamheidsbeleid" en "Dierenwelzijnsbeleid" geven vorm aan ons uiterlijk en het ontwerp van onze producten en processen. Voor de bescherming en het welzijn van dieren, die altijd onmisbaar zijn voor ons, voor onze gemeenschappelijke omgeving en voor de gezondheid van ons allemaal.


Klik op het juiste gebied om meer te weten te komen over onze waarden. Wij danken u voor uw steun op onze weg om de wereld elke dag een beetje beter te laten slapen.

Meer over het chemiebeleid
Kwaliteit

Onze kwaliteitsbeleid

Ervaar wat we onder kwaliteit verstaan en hoe we dit begrip in ons dagelijks werk integreren.

Bekijk beleid
Duurzaamheid

Niet alleen een buzzwoord.

Wij staan erop dat duurzame producten en productienormen worden nageleefd en gecontroleerd in relatie tot onze kernactiviteit.

Bekijk beleid
Sociaal

Actie in overeenstemming met het Amfori Business Social Compliance Initiative

We hebben vastgesteld dat een stabiel en toegewijd personeelsbestand onze kwaliteit bevordert en u een duurzaam product en een duurzame productie garandeert.

Bekijk beleid
Chemie

Getest tot de kern.

Wij kopen uitsluitend producten van fabrikanten die voldoen aan alle lokale en internationale duurzaamheidsnormen en zijn dienovereenkomstig gecertificeerd. Dit stelt ons in staat om het gebruik van chemische elementen die bijdragen aan milieuvervuiling te vermijden.

Bekijk beleid
Financiering

We streven naar consistente en transparante boekhoud- en rapportagenormen.

We zien onszelf als lokale burgers. Het naleven van de regels en voorschriften voor de financiële boekhouding maakt deel uit van ons zelfbeeld. We betalen onze belastingen lokaal waar we zaken doen.

Bekijk beleid
Dierenwelzijn

We staan erop dat de ethische normen voor het houden en het welzijn van dieren worden nageleefd en gecontroleerd

Onze dierenwelzijnsbeleid dient als leidraad voor zowel onze zakelijke partners als voor ons om duurzame praktijken te implementeren in de inkoop van dierlijke producten en grondstoffen.

Bekijk beleid
Gegevensbescherming

We nemen de bescherming van gegevens zeer serieus en behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk

Vanzelfsprekend zullen wij uw gegevens vertrouwelijk behandelen en gebruiken volgens de wettelijke voorschriften.

Bekijk beleid
Veiligheid

Verkoop via internet

Onze online verkoopcriteria

We meten ons aan de hoogste normen van transparantie, zowel in onze productie en producten als in onze bedrijfsvoering. Daartoe meten we onszelf aan de hand van verschillende criteria op onze website.