Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

DE TOPPER

5cm omdraaibare topper met drukontlastende visco- en ultrazachte noppenprofiel-schuimzijde

Antibacteriële uitrusting van de topper voor rustgevende slaap

Textielframe met ritssluitingen voor een naadloze integratie in DE MATRAS

2 jaar fabrieksgarantie

Gratis verzending & 100% klimaatneutraal

Gemiddelde levertijd: ca. 3-5 werkdagen, verzending gratis

€ 139,00
In stock
SKU
W21

Productdetails

Kern
Drukontlastende visco- en ultrazachte noppenprofiel-schuimzijde
Textielframe
100% polyester
Afneembare hoes en Bevestiging
THE TOPPER bestaat uit de vulling van viscoschuim en een textielframe. Met het frame breidt u de hoes van uw WELTBETT® matras uit voor een optimale integratie van de topper in THE MATRAS.

Wasbaarheid
Textielframe tot 60°C machinewasbaar

1 topper
Gewicht per breedte ca.:
70cm: 4,2kg, 80cm: 4,8kg, 90cm: 5,4kg, 100cm: 6kg, 120cm: 7,2kg, 140cm: 8,4kg, 160cm: 9,6kg, 180cm: 10,8kg, 200cm: 11kg

Na ontvangst van de producten heb je volgens de wet een 14-daags volkomen risicovrij recht op teruggave. Wij betalen jou het aankoopbedrag terug voor ongebruikte en oorspronkelijk verpakte hygiëneartikelen zonder uitzondering nadat wij de retourzending hebben ontvangen. Zorg ervoor dat de retourzending duidelijk gemarkeerd is met jouw naam en het ordernummer, zodat wij deze direct en zonder vertraging na toewijzing kunnen terugbetalen.

Alle bestellingen die wij uiterlijk om 17.00 uur op werkdagen ontvangen, worden direct de volgende dag aan DPD overhandigd om te worden opgehaald. DPD heeft dan 2-4 werkdagen nodig voor de levering. Daarom moeten de producten normaliter 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling aankomen. 100% klimaatneutrale verzending.
Viscoschuim

De moderne manier om de nachtrust te verbeteren

Een beetje luxe is een must: DE TOPPER van WELTBETT® met een royale producthoogte van 5cm. Het textielframe zorgt voor ideale drukverlichting en een comfortabele lighouding. En speciaal voor mensen met een allergie: alle materialen zijn Oeko-Tex 100-gecertificeerd, vrij van schadelijke stoffen en zonder enig bezwaar met betrekking tot de menselijke ecologie. Daarnaast een luxe schuimkern met een volumegewicht van 40 voor ideale drukontlasting en aanpassing aan het lichaam.

Standaard

Kwaliteit van WELTBETT

Uitmuntend gefabriceerd zoals alle producten van WELTBETT®. Bovendien met praktische elementen zoals ritssluiting voor eenvoudige verwijdering, uiteraard machinewasbaar tot 40°C voor optimale hygiëne. Jouw product met super luxueus viscoschuim kan het hele jaar lang gebruikt worden. En het hypoallergene design maakt de TOPPER van WELTBETT® ook uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Vervaardigd onder permanente kwaliteitscontrole en onder het toezicht van Amfori Business Social Compliance Initiative BSCI en het Business Environmental Performance Initiative BEPI.

Koel en aangenaam

Waarom een topper?

Matrastoppers zijn weliswaar nog relatief nieuw in Duitsland, maar in de Angelsaksische landen vormen ze al 20 jaar een belangrijk onderdeel van elk bed. Vandaag de dag bieden matrastoppers nog steeds de donzige luxe die hen populair gemaakt heeft. Wie ze heeft leren waarderen, zal ze daarna niet meer willen missen. Maar de hedendaagse toppers zijn uitgerust met extra functies. Aanpasbare textielframes, speciaal gelschuim voor drukontlasting en zachte vulling bieden veel meer specifiekere voordelen dan alleen het traditionele comfort. Bovendien is de extra hoogte van 5cm een comfortkenmerk dat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Toppers worden ook gebruikt om de oude matras “op te knappen” – er is geen reden om niet altijd perfect te slapen.

Extra zacht

Alsof je op wolken slaapt

DE TOPPER van WELTBETT® met luxueus viscoschuim heeft een bijzonder donzig en ademend zacht schuim en biedt een ideale drukontlasting voor een optimaal slaapcomfort. De omringende 3D-klimaatband maakt hem uiterst ademend en regelt uitstekend het opgenomen vocht door het weer af te geven aan de buitenlucht.
DE TOPPER van WELTBETT® is ideaal als matrastopper voor springveermatrassen, boxspringbedden, slaapbanken en nog veel meer. Het textielframe zorgt voor een naadloze integratie van DE TOPPER in DE MATRAS.
De aantrekkelijke hoes van 100% polyester is uitgevoerd in een jacquard look en wasbaar tot 60°C. Ideaal geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Mogelijk bent u ook geïnteres­seerd in:

De matras

2 hardheidsgraden – 30 nachten proefslapen – 10 jaar garantie

30 nachten uitproberen

Het deken

Het luxueuze donzen dekbed

Koop nu vanaf 109 €

Je hebt vragen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

Wij ontvangen graag een e-mail van jou.

info@weltbett.de

Telefoon

We spreken je ook graag aan de telefoon.

+49 - 4191 - 990 3 990
Maandag-Donderdag 9.00 tot 16.00 uur en Vrijdag 9.00 tot 14.00 uur