Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

De nieuwste
in ergonomisch onderzoek.

Constructie

Hoofd

DE MATRAS heeft een beperkt aantal, stabiele veerpunten in het hoofdgebied. De resulterende stabiele positie van het hoofd heeft een stabiliserend effect op het nekgebied.

Door de individuele veerpunten ligt u perfect, zelfs als u niet precies in het midden van de matras ligt, als u beweegt tijdens het slapen of als u van slaaphouding verandert. WELTBETT® heeft deze unieke slaaptechnologie ter bescherming geregistreerd bij het Duitse octrooi- en merkenbureau.

Schouder en nek

Hals en schouder zijn het massamiddelpunt van de bovenste helft van het lichaam. Hier bevinden zich de "vertebrae prominens", dat wil zeggen de rugwervels, die de belangrijkste strengen zijn van het parasympatische zenuwstelsel dat belangrijk is voor de slaap. De veerpunten van alle WELTBETT®-matrassen zijn hier bijzonder klein, zodat uw lichaam in deze bijzonder gevoelige zone kan wegzakken. U valt zachtjes in slaap, ontspant zich en wordt uitgeruster wakker.

Lordose

De lordose is een belangrijk comfortgebied, dit weet je misschien wel van lange auto-, bus- of vliegreizen. Hier bevinden zich ook de contactpunten van de "Posterior Superior Iliac Spine", het equivalent van de rugwervels in de onderrug, waar de belangrijkste strengen van het parasympatische zenuwstelsel, dat belangrijk is voor de slaap, samenkomen. In tegenstelling tot het relatief grote schoudergebied hoeft de lordose echter niet door te zakken, maar heeft deze behoefte aan een gelijkmatige ondersteuning. Ons doel was om de matras zo te ontwerpen dat lumbago - d.w.z. plotselinge, hevige en aanhoudende pijn in de lendenwervelkolom - wordt voorkomen.

Bekken

Het bekken is het zwaartepunt van het lichaam en zakt daardoor toch al onevenredig hard door. Voor een rechte en ontspannen wervelkolom is daarom een gelijkmatige, hoge ondersteuning nodig. DE MATRAS van WELTBETT® heeft perfect gedimensioneerde veerpunten, zodat ze de inzinking van uw lichaam in deze bijzonder gevoelige zone optimaal ondersteunen.

Twee hardheidsgraden

2 hardheidsgraden, 1 matras

De matras wordt geleverd met 2 hardheidsgraden.

Door de matras eenvoudigweg om te draaien, kunt u de hardheid van de matras aanpassen aan uw behoeften.

H3

Past bij de zachtere graad van stevigheid en is ideaal voor iedereen die graag dieper in een matras wegzakt.

H4

Voor iedereen die graag wat steviger slaapt. De H4 past zich nog steeds ergonomisch aan uw lichaam aan.

Slaaptechnologie
van morgen

Perfect op jouw lichaam afgestemd.

Perfect op jouw lichaam afgestemd. De evenwichtige accentuering van het ergonomische WELTBETT® profiel hebben wij ontwikkeld in nauwe samenwerking met chiropractors, ruggenmergchirurgen en orthopedisten en door het Duitse octrooibureau laten beschermen.

10 jaar gegarandeerd stabiel van vorm.

WELTBETT® hybride schuim biedt door zijn aanpassingsvermogen uitstekende ondersteuning en veerkracht. Dit zorgt voor een gelijkmatig stabiel liggevoel op de gehele matras. Op de matraskern geven wij daarom 10 jaar garantie.

Een gezond slaapklimaat.

De hoes beschikt over een open, zeer goed ademend oppervlak van "3D-gaas". Er ontstaat een optimale luchtcirculatie die het teveel aan warmte & vocht snel kan compenseren.

Geen enkel ligkuiltje dankzij hybride schuim.

WELTBETT® hybride schuim biedt door zijn aanpassingsvermogen uitstekende ondersteuning en veerkracht. Dit zorgt voor een gelijkmatig stabiel liggevoel op de gehele matras.