Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

Gecompileerd perfect, rondom

De perfecte hoes

Kenmerken

De speciale hoes

Met de juiste mix van een hoogwaardige, hoogwaardige boxspring look en wasbare, sneldrogende avantgarde technologie met twee ritsen voor een praktische bediening, hebben wij de perfecte hoes voor DE MATRAS ontwikkeld.

Het ademend vermogen

De hoes heeft aan de bovenzijde een opengewerkt, zeer goed ademend oppervlak van "3D mesh" of "spacer fabric", waardoor de luchtcirculatie van de matras optimaal functioneert.

De bediening

Aan de zijkanten van de matras zitten brede, stevig genaaide comforthandvaten, die bestand zijn tegen het transport en het draaien.

Geen chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid

De hoes van WELTBETT is schoon en op geen enkele manier schadelijk voor uw gezondheid.

Onze cover is gecertificeerd volgens Oeko-Tex® Standard 100, bijlage 4. In tegenstelling tot andere fabrikanten zorgen wij bij WELTBETT® ervoor dat de Oeko-Tex®-certificering expliciet van toepassing is op de cover en alle onderdelen ervan.

Dit betekent dat het product direct na aankoop geen schadelijke stoffen bevat die schadelijk zijn voor de menselijke ecologie. U kunt direct op onze producten gaan liggen en gaan slapen en relaxen.

Hygiëne en zorg

Lichtgewicht & langdurig

Twee ritsen maken eenvoudig onderhoud mogelijk

Door gebruik te maken van twee ritsen kunt u de boven- en onderkant scheiden van de rest van de hoes. Dit geeft u optimale wasbaarheid en is vooral handig als u een kleine wasmachine heeft.

Het drooggedrag

Het moderne 3D-gaas maakt een extreem snelle droging na het wassen mogelijk. Zo kunt u nog dezelfde dag in uw WELTBETT® slapen.

Makkelijk te recyclen.

Onze hoes is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in de onderdelen kan worden gedemonteerd.

Het is voor ons belangrijk dat een product precies kan worden gedemonteerd in zijn onderdelen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden weggegooid of gerecycled. Omdat we DE MATRAS via onze eigen toeleveringsketen recyclen, hebben we daarmee de cirkel vanaf de geboorte tot aan het hergebruik van de matras volledig gesloten.

Met twee ritsen kan de hoes eenvoudig in zijn onderdelen worden verdeeld. Dit heeft natuurlijk ook grote voordelen voor de verzorging.

Meer over de constructie
De hoogste normen

Hoe testen we onze hoes

Test van de luchtvervuiling in de kamer

Hier wordt gecontroleerd of de lucht in de ruimte vervuild is door stoffen die door het product vrijkomen, en of deze stoffen mogelijk zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. De matras vervuilt de lucht in de ruimte niet. Oeko-Tex® Standard 100 volgens bijlage 4 voor hoes en matraskern document dit.

De stanktest

We laten een panel van onafhankelijke examinatoren in drie stappen (direct na het uitpakken, na 24 en na 48 uur) beoordelen hoe de geur van het product zich ontwikkelt. DE MATRAS is praktisch reukloos. Een eventuele merkbare geur komt niet van de matras of de hoes zelf, maar van de verpakking. Het heeft geen effect op het milieu of de gezondheid, verdwijnt binnen enkele dagen en is dan niet meer waarneembaar. Ventileer de slaapkamer gewoon goed in de eerste dagen.

De test op schadelijke stoffen

Alle onderdelen van de WELTBETT® -matras worden beoordeeld op hun milieuvriendelijkheid. Bijzonder opmerkelijk is hier de Oeko-Tex® Standard 100 volgens bijlage 4, en op middellange termijn de Oeko-Tex® Standard 100 volgens bijlage 6 van de "Wet Spot Ordinance", die overeenkomt met de DETOX-campagne van Greenpeace, waarin alle materiaalcomponenten worden getest op extreem veeleisende grenzen die de wettelijke normen en standaarden ver overtreffen. De hoes van de WELTBETT® -matras voldoet al aan de reeds uitstekende bijlage 4.