Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

Met liefde samengesteld en gebouwd in Hamburg, Duitsland

Weltbett | Het bedrijf

De Weltbett-missie

Het bedrijf

WELTBETT® is in 2019 op de markt gekomen om de beste producten van onze groep van bedrijven te verkopen tegen de beste prijzen. Vanaf het begin heeft WELTBETT® zich gericht op matrassen, kussens, dekens en toppers, omdat dit de essentiële onderdelen zijn van een perfecte slaapervaring. Met deze aanpak, en de Duitse techniek die zich kenmerkt door klassieke waarden, heeft WELTBETT® zich snel op de markt gevestigd.

Onze overtuiging:
Matrassen zijn geen hippe lifestyleproduct, maar een zeer gezondheidsrelevante oplossing voor perfect slaapcomfort. En daarmee de kwaliteit van het leven en de levenslust van onze goed uitgeruste klanten. Wij ontwikkelen en produceren producten die consequent zijn geoptimaliseerd op het gebied van functionaliteit, ergonomie en functionaliteit om de kwaliteit van uw slaap te maximaliseren.

Hoogste eisen

De kwaliteit en duurzaamheid

Weltbett stelt nieuwe normen.

Het Hohenstein Instituut heeft onze stoffen gecertificeerd als "huid- en allergievriendelijk". Sinds september 2019 geeft het Institut Hohenstein dit label niet meer uit, maar blijven we ons houden aan de normen die erachter zitten. Samen met de Oekotex Standaard 100 betekent dit voor u: er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten, ook niet zonder wassen direct na aankoop. Alle WELTBETT® producten zijn volledig onschadelijk voor de menselijke ecologie. U kunt direct na levering op onze producten gaan liggen en ontspannen gaan slapen.