Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

DE FOOTER

ca. 10cm hoogte voor meer comfort

Naadloze integratie in DE MATRAS met afneembaar, wasbaar textielframe

100% met stoom gesteriliseerd en hygiënisch, gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Robuust upcycling-schuim met hoge dichtheid en 60kg/m³ volumegewicht

2 jaar fabrieksgarantie

Gratis verzending & 100% klimaatneutraal

Gemiddelde levertijd: 3-5 werkdagen, verzending gratis

€ 159,00
In stock
SKU
W9

Productdetails

Kern
Gelschuim
Hoes
100% polyester
Afneembaar hoesraam
Ja

Wasbaarheid
Hoesraam tot 60°C machinewasbaar

1 footer met raam

Na ontvangst van de producten heb je volgens de wet een 14-daags volkomen risicovrij recht op teruggave. Wij betalen jou het aankoopbedrag terug voor ongebruikte en oorspronkelijk verpakte hygiëneartikelen zonder uitzondering nadat wij de retourzending hebben ontvangen. Zorg ervoor dat de retourzending duidelijk gemarkeerd is met jouw naam en het ordernummer, zodat wij deze direct en zonder vertraging na toewijzing kunnen terugbetalen.

Alle bestellingen die wij uiterlijk om 17.00 uur op werkdagen ontvangen, worden direct de volgende dag aan DPD overhandigd om te worden opgehaald. DPD heeft dan 2-4 werkdagen nodig voor de levering. Daarom moeten de producten normaliter 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling aankomen. 100% klimaatneutrale verzending.
Wereldpremière

Wat is een footer?

DE FOOTER is een absolute wereldprimeur van WELTBETT®, wij volgen de tendens naar hogere bedden. De extra hoogte van 10 cm is een comfortkenmerk dat het in- en uitstappen vereenvoudigt. Dit maakt het mogelijk om in en uit bed te stappen zonder het zwaartepunt te verschuiven - kniebuigingen worden vermeden en het uitstappen wordt een moeiteloze en dus veel aangenamere routine - DE FOOTER zorgt voor een zo zelfverzekerd mogelijke start van de dag.

Standaard

Kwaliteit van WELTBETT

Uitmuntend vervaardigd zoals alle producten van WELTBETT®. Daarnaast met praktische elementen zoals ritssluiting voor een eenvoudige verwijdering, uiteraard met machinewasbaarheid tot 40°C voor een normale wasbeurt en tot 60°C voor optimale hygiëne. Jouw product kan het hele jaar lang worden gebruikt. En het hypoallergene design maakt de FOOTER van WELTBETT® ook ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie. Vervaardigd onder permanente kwaliteitscontrole, en onder het toezicht van het Amfori Business Social Compliance Initiative BSCI en het Business Environmental Performance Initiative BEPI.

Soevereiniteit

De moderne manier om de nachtrust te verbeteren

Een beetje luxe is een must: DE FOOTER van WELTBETT® met een royale producthoogte van 10 cm. Het heeft een textielframe met een eigen vulling. De FOOTER is met twee ritssluitingen naadloos in de matras geïntegreerd. En speciaal voor mensen met een allergie: alle materialen zijn Oeko-Tex 100-getest op schadelijke stoffen, gecertificeerd en zonder enig bezwaar met betrekking tot de menselijke ecologie. Daarnaast een schuimkern met een volumegewicht van minstens 60kg/m³ voor een ideale ondersteuning van de matras van onderaf en een optimale, langdurige houdbaarheid. Professionele sporters, senioren en van een ziekte herstellende personen waarderen dit net zo zeer als lifestyle-bewuste medemensen.

Solide basis

Kwaliteit door zuivere processen

DE FOOTER van WELTBETT® met upcycling-schuim en een hoge densiteit is gemaakt van 100% gerecycled schuim: het schuim wordt aan het einde van de levenscyclus van het product gereinigd, in een vlokkenmolen fijngewreven en vervolgens met stoom gesteriliseerd. Deze hygiënisch absoluut zuivere grondstof wordt vervolgens door middel van een speciaal proces weer omgezet naar een nieuw en robuust schuim met een hoge dichtheid. DE FOOTER van WELTBETT® past perfect als matrasonderlaag voor DE MATRAS. Bovendien is hij voorzien van twee ritssluitingen en is hij dus naadloos geïntegreerd in DE MATRAS. Het aantrekkelijke textielframe van 100% polyester heeft een jacquard look en is wasbaar tot 60°C. Ideaal geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Mogelijk bent u ook geïnteres­seerd in:

De matras

2 hardheidsgraden – 30 nachten proefslapen – 10 jaar garantie

30 nachten uitproberen

Het deken

Het luxueuze donzen dekbed

Koop nu vanaf 109 €

Je hebt vragen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

Wij ontvangen graag een e-mail van jou.

info@weltbett.de

Telefoon

We spreken je ook graag aan de telefoon.

+49 - 4191 - 990 3 990
Maandag-Donderdag 9.00 tot 16.00 uur en Vrijdag 9.00 tot 14.00 uur