Klimaatneutraal 
verzending 
10 jaar garantie
op matraskern
Matras 30
nachten proefslaap
Toggle Nav
Cart

110 en een nacht

Uw proefslaap

Snel en gemakkelijk

Verzending tot aan je deur

We leveren DE MATRAS aan je deur. Als je na 111 nachten niet tevreden bent, kun je de producten terugsturen. Een motivering is niet vereist.

Zonder mitsen en maren

De probleemloze terugkeer, zelfs zonder verpakking en Co.

Het is vervelend om alles te houden, alleen maar om de kans te hebben om het uiteindelijk terug te geven. Daarom nemen we de verpakking mee. U hoeft niets te bewaren of te verpakken.

De aanpassingsfasen

De drie fasen in het overzicht

Geef je lichaam de tijd om zich aan te passen aan DE MATRAS. Het kan enige tijd duren voordat de bestaande spanningen loslaten en u ten volle kunt genieten van de slaapervaring.

De eerste week

Tijdens de eerste week raakt uw lichaam gewend aan DE MATRAS. Elke avond ontspant u meer en meer. Al na een week behoort uw rugpijn tot het verleden.

Week 2 tot 4

Gedurende de volgende drie weken ontspannen uw lichaam en geest zich elke dag een beetje meer en wordt u steeds meer ontspannen wakker. Wij zijn ervan overtuigd dat u uiterlijk na 30 dagen weet of u de matras wilt retourneren of niet. Als u op dit moment nog niet overtuigd bent, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons ondersteuningsteam om advies te krijgen van onze slaapdeskundigen.

Week 4 tot 10

Vanaf de 30e dag begint de duurzame herstelfase en na nog eens 70 dagen wordt u zo ontspannen en hersteld als u alleen in WELTBETT kunt zijn.

Dag 110 - Nacht van de beslissing

Als u nog steeds niet zeker weet of DE MATRAS de juiste is voor u, vragen we u om het ons de ochtend na de 111e nacht te laten weten.